diumenge, 28 de febrer de 2010

UN TEMPS PER GAUDIR DE LA LECTURA

SEGURAMENT, LLEGIR ÉS UN DELS PLAERS QUE HEM DE DESCOBRIR I TENIM UN ESPECIAL INTERÈS EN QUE AIXÒ PASSI A LES NOSTRES CLASSES, A SER POSSIBLE, QUE FORMI PART DE LA NOSTRA FORMA DE VIURE.
HEM TROBAT UN ESPAI DE TEMPS QUE DEDIQUEM A LLEGIR, ENS PRESENTEM ELS LLIBRES QUE ENS AGRADEN, ELS QUE SON ESPECIALS PER A NOSALTRES, ELS QUE ENS HAN REGALAT, ELS QUE FORMEN PART DE LA NOSTRA BIBLIOTECA, ELS QUE TENIM A CASA...
DURANT AQUESTA ESTONA PRESENTEM AQUESTS LLIBRES "ESPECIALS", EXPLIQUEM UNA MICA L'ARGUMENT I PERQUÈ PENSEM QUE PODRIEN AGRADAR ALS ALTRES. ALGUNS ELS LLEGIM I SI NO ELS ACABEM, DEIXEM EXPECTANTS LES GANES DE CONTINUAR SABENT D'AQUELLA HISTÒRIA.
AQUESTA SETMANA ENS HA PASSAT AMB L'ÀLBUM SENTIMENTO.
Sinopsis

Si té fred i tantes coses per aprendre, ¿importa que el titella no sigui humà si té vida? Sentimento no és un monstre i, encara que tothom el rebutgi, trobarà qui l'ensenyi a somriure.

AQUÍ US MOSTREM ALGUNS MOMENTS DE LAS NOSTRES PRESENTACIONS DELS NOSTRES LLIBRES ESPECIALS.1 comentari:

  1. Hola amigos!! Soy Rocio,la seño sevillana amiga de vuestra seño Antonia, me ha gustado mucho esta idea de traer a clase nuestros cuentos favoritos y compartirlos con los compañeros y compañeras así que si no os importa se lo propondré a mis niños. Esta semana iré a la biblioteca y me leeré el de sentimiento ya que me ha gustado mucho vuestro resumen. Una pregunta: ¿cómo conseguís salir tan guapos en las fotos?.
    Besos de lunares.
    PD: proponerle a la maestra que os enseñe el delantal tan chuli que le regalamos.

    ResponElimina