dimecres, 17 de febrer del 2010

UNA SETMANA ENTRANYABLE...

Aquesta setmana hem tingut el plaer de sentir-nos molt i molt acompanyats i us volem donar les gràcies, de tot cor!
El dilluns ens van acompanyar la Inés, mare de la Hannah i el Cristian, germà del Javi. Junts vam dibuixar el NOSTRE CARNESTOLTES, us agraden? Els podeu veure al davant de la nostra classe.
El dimarts, per fer racons hem estat amb la Dolors, mare de la Maria i de la Laia. En Josep, l'avi de la Mariona va participar en el racó de Teatre i El Rafel, pare de l'Arià va treballar en el racó d'escriure. La rotllana final va ser especial amb els comentaris i valoracions de l'avi Pareja, com li diu la Mariona, i d'en Rafel.
Avui dimecres, la Dolors, mare del Gerard B., i l' Eli, mare de l'Ot ens han ensenyat moltes coses. Sabeu que la Dolors ens ha ensenyat una mica més d'anglès? perquè el parla molt bé, ja ens ho havia dit en Gerard. Amb l'Eli el racó de construccions ha sigut especial, mireu quina construcció han realitzat entre TOTS. Es una construcció que recull totes les construccions de tots els nens i nenes i també de l'Eli, aquest volem que sigui el treball de les construccions i de tots els moments que compartim i t'ho agraïm molt Eli.

PARES, MARES I FAMÍLIES, VULL AGRAIR EL RECOLZAMENT I ACOMPANYAMENT QUE ENS ESTEU FENT. SENSE VOSALTRES NO SERIA IGUAL.
MOLTS PETONS VOLADORS!!!!


1 comentari:

  1. Hola nens i nenes de la classe dels animals de la mar, som na Susi mestra d'Eivissa que va venir un dia a l'Octubre a visitar-vos. Aquest dissabte va venir Antònia a la meva escola i m'ha donat l'adreça del vostre blog, així puc veure tot el que feu. M'ha agradat molt.
    Per acabar, només dir-vos que us faré una altra visiteta el dia 6 d'Abril. Milers de B7!

    ResponElimina